En tredje styling i Vasastan, Stockholm

Ribban låg högt när vi för tredje gången på ett kvartal åkte till Stockholm för en styling i Vasastan, närmare bestämt på Roslagsgatan i trendsäkra Sibirien. Såväl 2 rok på gatunummer 42A samt 2 rok på nr 47 som vi stylade tidigare i höstas såldes på förhand till finfina priser. Denna gång återvände vi till nr 42A för att styla vägg i vägg med den tidigare bostaden. Även denna var nyrenoverad och med mycket tacksamma grundförutsättningar. Högt i tak, vitvaxade massiva trägolv, gråmålade lister och foder. Mmmmumma!

Hur det gick? Jo, det var ju det vi skulle komma till. Det gick fint! Såld på förhand för 5 200 000 vilket innebär en uppgång med 17 % från utgångspris eller med andra ord 750 000kr mer än begärt pris.

Stolta kan vi visa upp ett fint bild- och försäljningsresultat av vår styling i Vasastan. Med detta på handen konstatera att tre av tre bostäder vi stylat på denna gata under detta kvartal blivit sålda på förhand. Och jag undrar om inte även denna slog något slags rekord i bostadsrättsföreningen.

Styling av oss, Lovisualisera. Mäklare Helene Darin, Susanne Persson Fastighetsförmedling. Fotograf Robert Bratsberg Karlsson.

Här kommer alla bilder!

Leave a Reply

Your email address will not be published.