En homestyling som kommer in på rekommendation av en tidigare kund på hemmaplan i Uppsala. Det finaste av omdömen, vitsord och recensioner. Ord och inga visor, fast tvärtom. Handling. Substans liksom. Det får oss att glädjas- och att vilja än mer!

Denna homestyling av 2,5 rok i Höganäs Uppsala kom via en tidigare kund till oss. Jo, t.o.m. från den allra första kund som anlitade oss när Lovisualisera i princip fortfarande var i sin linda. Hur som haver, vi blev tillfrågade om att stajla dessa finfina 66 m2 på Väderkvarnsgatan 8C och nedan ser du bildresultatet.

Med hjälp utav den voluminösa mattan från CarpetVista, stiligaste hyllan från Design Of, ett vintagefyndad marmorbord (som ursprungligen inhandlades för detta uppdrag), dessa snygga plywoodfåtöljer från IKEA , textilier i linne från Himla och underbara fotoprint från Lisa Ryd Carlsson blev vardagsrummet en helt ny visuellt upplevelse.

Stajling Lovisualisera. Foto Nils & Sebastian Photography AB. Bostaden förmedlas som VIP-bostad av Jesper Sweijer och Widerlöv&co.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *