Såld på förhand- 2 rok i Vasastan, igen!

Två av två! Minns ni denna sekelskiftespärla som blev såld på förhand till rekordpris? Nyrenoverade 2 rok på Roslagsgatan 42 som vi fick förmånen att styla. Styling av oss, Lovisualisera. Foto stod urskickliga Robert Bratsberg Karlsson och rollen som mäklare axlades av Helene Darin, Susanne Perssons Fastighetsförmedling. Resultatet blev bättre än vi hade vågat hoppats på, såväl det bildliga som det finansiella.

Nu teamade vi ihop oss igen! Åter på Roslagsgatan i Sibirien/Vasastan, Stockholm. Vi ville göra det igen, få en bostad att bli såld på förhand. Endast ett stenkast bort från senast, närmare bestämt nr 47. Dock, ett hus med en helt annan karaktär. Ett funkishus byggt 1928 med det härligaste trapphus vi har beskådat. Rosa väggar, gröna trappräcken och snickerier, schackmönstrat stengolv och halvtrappor som såg ut att gå kors och tvärs. Ja, det var nästan så att vi inte skulle blivit förvånade om Pippi Långstrump hade kommit bärandes på Lilla Gubben nerför trappen.

I vår stylingbostad bodde Emma som är något utav en samlare. Många fina guldkorn hade hon samlat på sig men eftersom vi ville frambringa en annan karaktär i hennes två rum och kök så fick en del av hennes inredning ge vika för våra inventarier. Emmas tomatröda fåtölj fick sätta tonen i vardagsrummet som vi följde upp med bärnsten, ockra, grönt och en varmbeige ton. Sovrummet inredde vi svalare i grönt.

Hur det gick? Jo, då. Även denna blev såld på förhand, innan visning! Dessutom till en ökning med 12,7% från utgångspris, i kronor hela 400 000. Med andra ord, två av två sålda på förhand genom denna konstellation!

2 rok på Roslagsgatan 47, Stockholm. Styling Lovisualisera. Mäklare Helene Darin, Susanne Perssons fastighetsförmedling. Fotograf Robert Bratsberg Karlsson.

Vill du veta mer, kontakta oss!

Leave a Reply

Your email address will not be published.