Vårt pris för styling

Ett pris vi är villiga att betala för att åstadkomma den styling en bostad förtjänar. Ett pris vi är villiga att betala för att leverera i nivå med den ekonomiska insats som vår kund går in med. Blod, svett och tårar. Bokstavligen. Inte minst här, på Norrlandsgatan 20 i Uppsala.

Om du tidigare varit här inne på bloggen eller följt oss på Instagram har du troligtvis noterat att vi trivs i fastigheten från sekelskiftet som vi huserat i under ett flertal tillfällen nu. Du har kanske exempelvis sett denna styling i tidigare inlägg både här och på Insta. Detta var alltså inte första gången vi stylat här- och förhoppningsvis inte den sista.

Tidigare stylade vi denna lilla vindsetta. Liksom den större vindsettan vi senast stylade hade denna lika många kvadratmeter biarea som boarea samt vinklar och vrår som bokstavligen fick oss att slå huvudet mot väggen ett par gånger. Men det var det värt, att inreda och styla en sådan här pärla är värt ett par bulor i pannan. Något bildresultatet vittnar om. Det är ett pris vi gärna betalar!

Styling av oss, Lovisualisera. Fotograf Nils & Sebastian Photography . Mäklare Erik Hedlund, Notar Uppsala.

Har du en bostad som kräver det lilla extra? Vi har fler droppar att spilla! Kontakta oss för prisuppgift!

Leave a Reply

Your email address will not be published.