Digitala verktyg för distansuppdrag

Digital Inredning

Inredning är en konst, och som med all konst finns det ingen gräns för hur kreativiteten kan flöda. Vi brinner för att skapa inspirerande miljöer, oavsett var du befinner dig i landet. Tack vare digital teknologi kan vi erbjuda våra tjänster på distans, vilket innebär att vi kan skapa din drömmiljö oavsett geografiskt avstånd

HUR vår PROCESS FÖR DIGITAL INREDNINGSHJÄLP kan GÅ TILL

Stilbedömning

Vi börjar med att få lite mer informaiton om dig, vad du önskar hjälp med, din stil och budget för projektet. Vi kommer dela ett formulär med dig som du fyller i som ett första steg.
Stilbedömning

Digitalt möte

Efter att vi fått in information från dig bokar vi in ett digitalt uppstartsmöte. Under mötet går vi igenom formuläret för att för att skapa en samsyn och reda ut eventuella frågetecken.
Digitalt möte

Designförslag

Vi presenterar ett designförslag innehållade en moodboard och 3D-rendering över ditt nya utrymme. Presentationen sker i ett digitalt möte. I detta skede ingår en revidering av presenterat designförslag.
Designförslag

Beställningsunderlag

När vi har ett slutligt designkoncept tar vi fram ett beställningsunderlag innehållande samtliga artiklar i konceptet.
Beställningsunderlag

Våra paket för digital inredningshjälp

Vi erbjuder ett par olika paket för dig som är intresserad av digital inredningshjälp. Se processbeskrivning för vad som ingår i våra digitala inredningstjänster.
Inredning i standard och specialutföranden

LEVERANTÖRER & Inköp

Genom våra nära samarbeten med Skandinaviens mest framstående varumärken inom inredning sourcar vi effektivt bland produkter med hög designgrad och tidlös design. För tidseffektivt för oss är kostnadseffektivt för dig. Med en bred produktkatalog och goda relationer med våra leverantörer kan vi ofta ta fram inredning i specialutföranden när det ordinarie sortimentet inte riktigt räcker till. Därtill kan vi erbjuda tillgång till hela Nordiska Galleriet Group’s globala designkatalog genom vårt samarbete med Yllw. Vi presenterar alltid ett komplett beställningsunderlag och kan svara för inköp och leveranser av inredning till ditt hem eller företag- så att du kan ägna din tid åt annat.

Rulla till toppen