Homestyling

Inför fotografering & visning

Vi stylar din bostad inför fotografering och visning. Anlita oss för en professionell homestyling och optimera din bostadsförsäljning! Vare sig du önskar att vi möblerar och inreder bostaden från grunden eller kompletterar ett befintligt möblemang ser vi till att din bostad presenteras på bästa sätt.

Homestyling

Total Styling

Fullskalig möblering och styling av en tom bostad. Vi möblerar upp din bostad från grunden med möbler, belysning, textilier, inredningsdetaljer och rekvisita från vårt stylinglager och samarbetspartners.

Kompletterande Styling

Styling som utgår från delar av befintlig inredning i bostaden. Vi justerar och kompletterar befintlig inredning med interiör från vårt stylinglager och samarbetspartners.

Inredning

Inredningsprojekt för Hem & Kontor

Vi inreder ditt hem/kontor!  Vare sig du önskar att vi tar ett helhetsgrepp eller fokuserar på specifika områden kan du anlita oss för olika inredningsprojekt till hela eller delar av din bostad/arbetsplats.

Om du är nyinflyttad, står inför utbyggnation/renovering eller om du av andra orsaker vill ändra funktion och karaktär i ett eller flera rum krävs fokus, tid och kunskap inom inredning och design för att unvika felköp och andra vanliga misstag. Av oss får du en sammanhållen och långsiktig idé och du sprarar både tid och pengar. Vi kan vara behjälpliga med exempelvis färgsättning, möblering, moodboard, inköp och styling.

Inredning

Kök
Badrum
Sovrum
Vardagsrum
Arbetsrum
Kontor

Ingår ditt inredningsprojekt inte i kategorierna ovan, kontakta oss
så kan vi se hur vi kan hjälpa dig!

Online

Digital Inredningshjälp

Våra kunder finns över hela landet och idag gör vi flera uppdrag på distans. Med hjälp utav dator, telefon och en dos extra tålamod hjälper vi de kunder vi ej kan träffa fysiskt med digitala presentationer. Du bistår med mått och fotografier- vi upprättar ritningar, moodboard och inköpslistor. Aldrig har så långt bort varit så nära!

Online

Vi leder och stöttar i hela eller specifika områden av ditt projekt- oavsett var i landet du bor kan du få hjälp inom samma områden som våra lokala kunder kan. Aldrig har långt bort varit så nära!