Om oss

Vänner, svägerskor och affärspartners!

Vår resa

Hur det hela började

Om vi ska gå hela vägen tillbaka, till ruta ett, så blev Petra och Lovisa introducerade för varandra av Petras bror Jonas, då Lovisas arbetskollega och sedermera sambo. Via Jonas hamnade Lovisa i Petras frisörstol där en vänskap spirade och förtroliga samtal ägde rum. Petra och Lovisa blev vänner och i sinom tid både svägerskor samt affärspartners.
Hur det hela började

Varför inredning?

Petra har alltid brunnit för företagande, färg och form. Lovisa har alltid haft en skarpt öga för inredning och design. Genom en vän till Jonas, Petras bror som då också hunnit bli Lovisas sambo, skapades en chans för Lovisa att få jobba proffesionellt med styling på en av Uppsalas mäklarfirmor. Petra gav Lovisa 6 månader för att skaffa sig erfarenhet- därefter var det egen firma som gällde. Lovisa stannade i 18 månader och ställdes därefter inför ett vägskäl- fortsätta med styling i egen regi eller åter göra karriär inom Bemanning & Rekrytering. Valet föll sig självklart, allt annat än att försöka sig på det först nämnda alternativet kändes fel- och fegt. Juli 2018 kunde Petra och Lovisa titulera sig affärspartners och grundare av Lovisualisera AB.
Varför inredning?

Vart vi står idag

Sedan starten 2018 har vi hjälpt fler än 500 kunder att styla och inreda både sina hem och sina företagslokaler.

Från att ha startat verksamheten hemifrån, till att hyra in sig hos en flyttfirma, ha ett eget kontor med tillhörande lager har vi idag vår alldeles egna inredningsstudio centralt inne i Uppsala.

Vart vi står idag
Rulla till toppen