Vad vi tror på

”Liksom det finns bra och mindre bra sätt att komponera mat och musik gäller detta även det visuella och det rumsliga. Det finns helt enkelt sätt att lyckas och misslyckas med inredning och styling.”

Vilka vi är

Lovisa & Petra

Vänner, svägerskor- och affärspartners med öga och fingertoppskänsla för inredning & design. Och en massa garv!

Hur det hela började

Om vi ska gå hela vägen tillbaka, till ruta ett, så blev Petra och Lovisa introducerade för varandra av Petras bror Jonas, då Lovisas arbetskollega och sedermera sambo. Via Jonas hamnade Lovisa i Petras frisörstol där en vänskap spirade och förtroliga samtal ägde rum. Petra och Lovisa blev vänner och i sinom tid både svägerskor samt affärspartners.

Varför inredning & styling?

Petra har alltid brunnit för företagande, färg och form. Lovisa har alltid haft en skarpt öga för inredning och design.

Genom en vän till Jonas, Petras bror som då också hunnit bli Lovisas sambo, skapades en chans för Lovisa att få jobba proffesionellt med styling på en av Uppsalas mäklarfirmor. Petra gav Lovisa 6 månader för att skaffa sig erfarenhet- därefter var det egen firma som gällde. Lovisa stannade i 18 månader och ställdes därefter inför ett vägskäl- fortsätta med styling i egen regi eller åter göra karriär inom Bemanning & Rekrytering.

Valet föll sig självklart, allt annat än att försöka sig på det först nämnda alternativet kändes fel- och fegt. Juli 2018 kunde Petra och Lovisa titulera sig affärspartners och grundare av Lovisualisera AB.