Unika rum för varje person och smak

Inredning bostad

Vi är din konsulterande partner, inspiratör och hjälpande hand oavsett om du hart en klar vision för ditt hem eller behöver hjälp med att definiera din stil. Oss kan du anlita för att ta fram hela eller delar av ett inredningskoncept och för att hantera de praktiska delarna av inredningsprocessen som du själv inte kan eller vill hantera. Vi skapar skräddarsydda inredningskoncept och avsett storlek på projekt är vi dedikerade att finna den bästa lösningen för varje unik person och miljö. Våra nära samarbeten med flertalet av Skandivaniens ledande varumärken inom inredning hjälper oss att sourca effektivt bland en bred produktkatalog, finner vi inte vad vi söker i ordinarie sortiment kan vi både specialbeställa unika utföranden- och specialdesigna platsbyggd och fristående inredning. Med hjälp av materialbibliotek, digitala verktyg och en genomarbetat process hjälper vi dig genom hela eller delar av inredningsprocessenTa steget mot ett hem där du älskar att spendera din tid. 

Våra inredningskoncept för privatbostäder

Vi hjälper dig som privatperson med inredningskoncept för hela eller delar av din bostad. Här finner du exempel på vad våra inredningskoncept innefattar. Klicka på respektive rubrik för mer info.
Behöver du hjälp med att optimera eller förändra din planlösning? Vi hjälper dig att utnyttja utrymmet på bästa sätt för att skapa en funktionell och harmonisk miljö.
Ge ditt hem rätt atmosfär och karaktär. Vi väljer noggrant färger som kompletterar varandra och skapar en enhetlig och stilsäker känsla i ditt hem.
Ljussättning är otroligt viktigt för att skapa rätt stämning och atmosfär. Vi hjälper dig att välja rätt ljuskällor och placering för att belysa ditt hem på bästa sätt.
Upptäck ett brett urval av stilfulla och funktionella möbler för ditt hem. Vi hjälper dig att hitta de perfekta möblerna som passar din smak och behov.
Skapa en stilfull och ombonad atmosfär med rätt typ av gardiner. Vi hjälper dig med val av gardiner som passar din inredningsstil och behov.
Maximera utrymmet i ditt hem med hjälp av platsbyggda lösningar. Vi designar och skapar anpassade lösningar som passar dina specifika behov och förhöjer funktionaliteten i ditt hem.
Få en realistisk bild av ditt framtida hem med våra 3D-visualiseringar. Vi skapar visuella ritningar av dina inredningsidéer så att du kan se hur det kommer att se ut innan du tar några beslut.
Vi hanterar allt från att hitta rätt produkter till att ordna med beställningar och leveranser, så att du kan fokusera på att njuta av ditt nya hem.

Hur vårt samarbete kan se ut

Behovsanalys

Vi inleder med en noggrann analys av dina behov, önskemål och stilpreferenser. Vi tar hänsyn till din livsstil och funktionalitetskrav för att skapa en inredningslösning som passar perfekt för dig.
Behovsanalys

Konceptutveckling

Baserat på den initiala behovsanalysen utvecklar vi ett koncept för ditt hem. Vi tar hänsyn till rummens layout, ljusförhållanden och befintlig arkitektur för att skapa en helhetlig och harmonisk designplan.
Konceptutveckling

Designförslag

Vi presenterar designförslag i form av ritningar, moodboards och 3D-visualiseringar. Du får en tydlig bild av hur ditt rum kommer att se ut och kan ge feedback och göra eventuella justeringar för att säkerställa att resultatet blir precis som du önskar.
Designförslag

Materialval & Inköp

Vi hjälper dig att välja rätt material, färger, möbler och tillbehör som passar din designvision. Vi kan även ta hand om inköpen åt dig och dra nytta av våra nätverk för att säkerställa högkvalitativa produkter till bästa möjliga pris.
Materialval & Inköp

Koordinering & Stöd

Under själva genomförandet av projektet koordinerar vi inköp och kontakt med leverantörer. Vi finns där för att ge dig stöd och svara på dina frågor längs vägen för att säkerställa att allt går smidigt och enligt plan.
Koordinering & Stöd

Uppföljning

Efter att projektet är avslutat genomför vi en uppföljning för att säkerställa att du är nöjd med resultatet och att allt fungerar som det ska. Vi är alltid tillgängliga för eventuell efterföljande support eller för att hjälpa dig med framtida inredningsprojekt.
Uppföljning
Inredning i standard och specialutföranden

LEVERANTÖRER & Inköp

Genom våra nära samarbeten med Skandinaviens mest framstående varumärken inom inredning sourcar vi effektivt bland produkter med hög designgrad och tidlös design. För tidseffektivt för oss är kostnadseffektivt för dig. Med en bred produktkatalog och goda relationer med våra leverantörer kan vi ofta ta fram inredning i specialutföranden när det ordinarie sortimentet inte riktigt räcker till. Därtill kan vi erbjuda tillgång till hela Nordiska Galleriet Group’s globala designkatalog genom vårt samarbete med Yllw. Vi presenterar alltid ett komplett beställningsunderlag och kan svara för inköp och leveranser av inredning till ditt hem eller företag- så att du kan ägna din tid åt annat.

Rulla till toppen