Varumärkesbyggande och Värdeskapande

Inredning Företag

Din företagsinredning är ditt visitkort för kunder, partners och medarbetare. Med kreativit sinne och teknisk expertis tar vi fram innovativa koncept som går bortom det vanliga. Vi vill skapa inredningskoncept som bidrar till företagets framgång genom ökad produktivitet hos medarbetare och en förhöjd upplevelse hos kunder och partners. Ditt företags inredning ska vara både funktionell och estetiskt tilltalande. Dessutom bör den vara i linje med  dina företagsvärderingar och -kultur;  såväl i val av färg&form, stil&material som i valet av produkter&leverantörer. Det är vad vi menar med varumärkesbyggande och värdeskapande företagsinredning. Vi arbetar tätt ihop med dig och ditt företag för att forma inredningskoncept och lösningar som är värdeskapande och som driver framgång i ditt företag genom att arbeta utifrån maximal funktionalitet, tilltalande estetik och god etik.

Tjänster för företag

Skapa rum för Er personal, Era kunder, Partners att vilja komma till- och dröja sig kvar vid vid. Vi arbetar fram upplägg anpassat till just ert företags förutsättningar, oexempelvis under eller i samband med viktiga ögonblick såsom dessa.

Skapa en smidig och inspirerande övergång till era nya lokaler. Vi hjälper er att optimera utrymmet, maximera funktionaliteten och skapa en atmosfär som speglar företagets varumärke- utan att skapa avbrott i den löpande verksamheten. 

Ditt företags inredning ska vara både funktionell och estetiskt tilltalande. Dessutom bör den vara i linje med  dina företagsvärderingar och -kultur;  såväl i val av färg&form, stil&material som i valet av produkter&leverantörer. Det är vad vi menar med varumärkesbyggande och värdeskapande företagsinredning. Ditt företags image och varumärke är av högsta vikt. Vi hjälper dig att förstärka ditt företags identitet samt förmedla dess värderingar och kultur genom att välja färg, form, stil för din inredning samt genom att selektera bland material, produkter och leverantörer.

Företag utvecklas och förändras. Ibland krävs en omstrukturering av lokaler för att möta nya behov. Vi kan skapa ett helt nytt inredningskoncept för dina lokaler, eller hjälpa dig att uppdatera ett befintligt i syfte att hålla din inredning aktuell och anpassad till företagets utveckling. 

Vill du att dina medarbetare ska prestera behöver du erbjuda utrymme för prestation och återhämtning. En välbearbetad arbetsmiljö kan öka produktiviteten och minska stress hos medarbetarna. Även mindre punktinsatser kan vara av stor betydelse, exempelvis kan gardiner och skärmar minska störningsmoment som dålig akustik och insyn- samtidigt som de bidrar till ökad rumskänsla. Vi skapar balanserade arbetsplatser som främjar både arbete och rekreation.

I affärsvärlden, liksom i livet, är första intrycket avgörande. Din entré och reception är ofta den första kontakt dina kunder och partners har med ditt företag. Vi kan skapa en skapa en välkomnande och minnesvärd upplevelse.

Skapa professionella och inspirerande mötes- och konferensrum som passar era behov. Vi tar hänsyn till både funktionalitet och estetik för att skapa en atmosfär som främjar effektiva möten och kreativa samarbeten.
Skapa trivsamma och funktionella allmänna utrymmen för era anställda. Vi tar hänsyn till ergonomi, arbetsflöde och gemenskap för att skapa en positiv arbetsmiljö där era medarbetare kan trivas och vara produktiva.
Skapa en inspirerande och funktionell köksmiljö för era anställda. Vi hjälper er att designa ett kök som passar era behov och skapar en trevlig atmosfär för pauser och socialt samspel.

Ditt kontor, butik eller reception är ofta den första kontakten dina kunder och partners har med ditt företag. En professionell inredare kan skapa en välkomnande och minnesvärd upplevelse.l

Bred produktkatalog i standard och specialutföranden

LEVERANTÖRER & inköp

Önskar du en designklassiker i ditt företags färger? Inga problem! Genom nära samarbeten med flertalet av Skandinaviens mest framstående varumärken inom inredning sourcar vi effektivt bland produkter med hög designgrad och tidlös design. För tidseffektivt för oss är kostnadseffektivt för dig. Och när det ordinarie sortimentet inte räcker till kan vi ta fram inredning i specialutföranden. Därtill kan vi erbjuda tillgång till hela Nordiska Galleriet Group’s globala designkatalog genom vårt samarbete med Yllw. Vi presenterar alltid ett komplett beställningsunderlag och kan svara för inköp, leveranser och montage- så att du kan ägna din tid åt din kärnverksamhet.

Återanvända och upcyklade element

Cirkulär inredning

Låt hållbarhet, stil och kreativitet gå hand i hand. Vi lever i en värld där varje val räknas. Med cirkulär inredning kan vi minska vårt ekologiska fotavtryck genom att återanvända och återvinna möbler och material. Cirkulär inredning kräver kreativitet och tänkande utanför boxen. Vi vet hur vi kan öka livslängden på inredning- och blåsa nytt liv i gammalt material. Resultetet blir unikt, personligt och samvetsgott.

Exempel på företag vi hjälpt

Hur vårt samarbete inleds

Behovsanalys

Vi börjar med en noggrann behovsanalys för att förstå era behov och önskemål när det gäller inredningen för ert företag. Vi diskuterar er verksamhet, er varumärkesidentitet och vilka mål ni har med er inredning.

Konceptutveckling

Utifrån den initiala behovsanalysen skapar vi ett koncept som sammanfattar vår vision för er inredning. Vi tar hänsyn till era specifika krav, er varumärkesidentitet och den önskade atmosfären ni vill skapa i era lokaler.

Designförslag

Vi tar fram ett detaljerat designförslag i 3D för att visualisera hur möbler, färger, belysning och material kan kombineras för att skapa en attraktiv och funktionell arbetsmiljö. Vi ser till att utnyttja era lokaler på bästa möjliga sätt och skapa en harmonisk helhet.

Materialval & Inköp

Vi hjälper er att välja rätt material, möbler och dekorativa element som passar ert företags stil och budget. Vi har ett brett nätverk av leverantörer och kan hjälpa er att göra inköp av högkvalitativa och passande produkter.

Bollplank

Vi agerar bollplank under hela processen och koordinerar och övervakar att allt går enligt plan.

Uppföljning

När hela processen är avslutad gör vi en utvärdering och uppföljning av hur ni upplevt samarbetet och slutresultatet.
Rulla till toppen